fbpx

Vitaal Leiderschap

The Big A Factor

Als jij denkt dat dit zomaar een traject is, dan heb jij het MIS.  Wij hebben de verbinding met Fysiek & mentale training gelegd, op 1 plek, tijd en geld besparend. 

The big A factor

Als jij denkt dat dit zomaar een traject is, dan heb jij het MIS.  Wij hebben de verbinding met Fysiek & mentale training gelegd, op 1 plek, tijd en geld besparend. 

Jij wilt jezelf weer Herkennen in de spiegel. Je wilt leven zonder spanning. Oude regels uit je hoofd geen uitstel meer Nu is het genoeg

soulcentre

Weg met uitstellen

Samen creëren we een stappenplan, routine waarbij jij je de verbinding met jezelf hersteld, daardoor weet je hoe o.a. hoe je grenzen stelt zonder je emoties de regie te geven. Geen spanningen meer.

Wat je mee krijgt in de sessies is levens veranderend, de doorbraak doe je zelf. Immers kan een ander dat niet voor je doen, alleen jou daarin begeleiden en verhelderen.

De NCA-METHODE

soulcentre kompas

Breek los vanuit je oude belemmerende
gewoonten

Wat gaat het je opleveren

MASTERY programma van 6 maanden

Alleen als je echt wilt..

Is het genoeg geweest? 

SoulCentre - Coaching Angelique - 01

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

soulcentre hero traject
Carla

Angelique is goed in staat om aan te voelen wanneer ze moet loslaten, drukken of prikkelen. Ik heb geleerd waar mijn drijfveren en kernwaarden liggen, om weer te voelen i.p.v. te denken en om voor mezelf te kiezen.

Lex

Na mijn eerste intro met Angelique voelde ik mij direct op mijn gemak, het voelde erg vertrouwd. Angelique heeft diverse middelen tot haar beschikking en zet deze in om je te leren weer jezelf te zijn!

A journey of a thousand miles begins with a
single step

Door deze grote stap te gaan zetten naar de verandering waarnaar jij verlangt, geef jij jezelf het grootste cadeau wat je ooit zult ontvangen. Authentiek herkennen wie je bent en de juiste keuzes maken, ieder moment weer op jouw manier. Jij weet dan juist te handelen door middel van een vaste route waardoor je telkens in staat bent om dezelfde positieve resultaten te behalen.

Herkenning en Mind-set DAT is de SLEUTEL 

START VANDAAG

Reveal your fabulous self. 

soulcentre
nobco