fbpx

En dan is het jouw tijd, systeem opstelling!!

soulcentre verbinding

Welke plek neem jij in?

Lang genoeg geknokt, jezelf bewezen dat je er ook mag Zijn. Op-vallen en struikelen over opmerkingen, Twijfelend of je wel geschikt bent voor die baan  Angsten dat je uitgelachen wordt omdat, je het misschien anders doet dan anderen. 

Moe van het niet weten…? Twijfels Angsten Pijnen.. ze zijn niet meer nodig.

Ik ga jouw de sleutel aanbieden, omdat ik weet dat het jou een doorgang geeft naar super zelfverzekerd gevoel waardoor je een sterke mindset creëert, je plek Her-kennen en ER-kennen.

We nemen de tijd voor  jouw vraagstukken, in een halve dag nemen je mee in het systeem 

Het onzichtbare zichtbaar laten worden

Wat nu als ik jou kan laten zien wat er binnenin jou afspeelt. Dat je als toeschouwer kan kijken. Kijken naar de innerlijke patronen en processen. Welke invloeden zijn er en wat bepaald waarom je doet en ervaart wat je doet. Dat is in een notendop een opstelling.

Een opstelling is een manier om systemen neer te kunnen zetten en zichtbaar te maken wat er binnen dat systeem gebeurt. Ook jij bent onderdeel van verschillende systemen. De belangrijkste en waar de meeste invloed van komt is je familie. Je gezin van herkomst.
Je zal altijd onderdeel blijven van dit systeem of je nou wil of niet. Binnen een systeem zijn wetten en regels. Ze zijn ongeschreven maar wel degelijk voelbaar. De ongeschreven regels worden van generatie op generatie overgedragen. Voor een gezond systeem is het nodig dat er een juiste ordening is, balans tussen geven en nemen en verbinding. Als dit niet aan de orde is komt het systeem in beweging. Denk aan een kind die de rol van de ouders over neemt. Dit is in strijd met de ordening en dus is een van de gevolgen dat de relatie tussen ouder en kind verslechterd. In een opstelling kan je dit zichtbaar maken en nog belangrijker herstellen wat nodig is zodat jij “bevrijd” wordt.

Het is een zachte liefdevolle methode die je het beste kan ervaren. Uiteraard zijn er vele boeken over geschreven maar niets is zo fascinerend als zelf ervaren.

Hoe dan wat dan:

Een familieopstelling in de praktijk.

Je brengt een thema/vraagstuk in, bv. Ik heb altijd het gevoel buiten gesloten te worden of waarom voelt het alsof ik alles moet oplossen.
Op basis van wat je mij verteld zullen we een systeem opstellen d.m.v representanten.
Je nodig vanuit de groep personen uit om je te helpen bij het systeem vorm te laten geven. Dit gaat echt op gevoel zonder nadenken. Zodra het goed voelt gaan we starten. 

Wanneer:

12 Januari, 9 februari en 8 maart 

Waar: soulcentre Vitaal 

 Tijd: 10:00 tot 15:00 

Voor aanmelden en kosten als representant of deelnemer. (Graag een email sturen)

Ik nodig je uit....