Over Angelique

Over
Angelique

Je worstelt al een tijdje  met je energie, productiviteit en gezondheid? Al vaker stappen gezet om te veranderen, veel weet je al ..Alleen steeds verval je terug in oude gewoontes. Ik pas NLP-NCA toe om je te leren HOE moeiteloos je kunt genieten van je leven!

Over angelique

Ik ben er voor jou. Ik leer je moeiteloos te genieten van je leven!

JE ZULT MIJ NIET ALTIJD LEUK VINDEN

En dat is oké

Met een dosis humor en soms knetter vervelende eerlijkheid begeleid ik je naar veranderingen in je gedragspatronen. Tough, maar wel love, en altijd vanuit respect. Zodat jij aan het einde van het traject weer actief deelneemt aan je leven.

Mijn kennis komt voort uit:

  • NLP Master practitioner
  • HBO- Sport & management
  • Post HBO- neurologie - Brein kennis
  • Osho multiversity Amsterdam
  • Yoga & mindfullness Coach
  • school of life

Ook ik zette mezelf ooit op pauze

Een aantal jaren geleden nam ik zelf contact op met een coach, voor 10 jaar geleden had ik bijna alles goed voor elkaar, een mooi huis, vier kinderen, ik was een succesvolle ondernemer. Toch was ik ongelukkig en constant moe, futloos en woog 110 kilo. Ik had altijd gesport, nu was ik mijn focus kwijt. Hoe kon ik mijzelf onderweg verloren zijn? Het leef alsof ik een toeschouwer werd van mijn leven.

Ik besloot actief deel te nemen aan mijn leven

Mijn achtergrond als sporter betekende dat ik ooit focus en drive had. Met behulp van mijn coach, een diëtiste, mindset-programma’s en sporten ging ik aan de slag. Ondanks periodes waarin ik ‘gewoon even niks wilde’ kreeg ik mijn energie en levenskracht terug. Ik ontdekte de code die mij nog steeds ondersteunt bij mijn keuzes: commitment aan je gevoel wat leeft er diep in je en waar sta je voor. Nooit opgeven, ook al zie je het even niet meer zitten.

MEER WETEN?

Neem met mij contact op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!