fbpx

online Daten en in relatie komen

Table of Contents

magic

**ERken dat je niet de enige bent**

Elke mens is in de basis opgegroeid vanuit het principe dat je afwijzing moet vermijden. Begrijp dat elke single hier in meer of mindere mate mee te dealen heeft, dus je eerstvolgende date ook. Hij of zij zal net als jij compenserend gedrag vertonen om een afwijzing te vermijden.

Dit is de basis waardoor veel dates hun werkelijke authentieke connectie mislopen. Oordeel dus niet te snel en geef het wat tijd. Ga er daarentegen het gesprek over aan met je date. Riskeer desnoods een geflopte date waarin je afgewezen wordt. Dat brengt je namelijk meteen bij het volgende punt.

**Leg je angst voor afwijzing niet buiten jezelf**

Richt je aandacht bij het internetdaten niet meteen op het vinden van een geschikte partner om voorbij te komen aan je eigen dilemma omtrent afwijzing. Hiermee leg je de oplossing buiten jezelf en geef je eigenlijk aan dat je je geluk in de handen van een ander legt.

Zie internetdaten in de eerste plaats als dé gelegenheid om de relatie met jezelf te helen. Verlang naar die partner die net als jij wil ontdekken en leren om de angst voor afwijzing niet op te lossen met allerlei overlevingspatronen en met een nieuwe relatie.

Richt je aandacht op hoe je bij elke date bij jezelf kunt blijven en je spiritueel verder kunt ontplooien. Hoe je kunt vertrouwen op je innerlijke kracht. Als dat je na een paar dates lukt, dan geeft je dit kalmte en de rust in je hoofd, waardoor er ruimte ontstaat om de persoon tegenover je werkelijk te kunnen zien en ontmoeten. Bovendien zul je merken dat je met meer mildheid naar jezelf en de ander kunt kijken.

**Gebruik het daten voor spirituele groei**

Velen stellen bij internetdaten direct ‘de spirituele relatie’ als doel, maar dit blokkeert je ontwikkeling, vrijheid en energetisch veld. Laat dit doel even los en zet kleine stapjes. Hiermee haal je de druk van de ketel en creëer je ruimte voor nieuwe ontwikkelingen, liefde en vrijheid.

**Conclusie**

Internetdaten biedt een unieke kans om niet alleen een partner te vinden, maar ook om aan je eigen spirituele groei te werken. Door je angst voor afwijzing onder ogen te zien en de focus te verleggen naar je eigen ontwikkeling, zul je merken dat je met meer rust en kalmte je dates tegemoet kunt treden. Dit opent de deur naar echte verbindingen en een authentieke relatie. Ga het avontuur aan, leer jezelf beter kennen en ontdek de magie van echte ontmoetingen.

 

Licht Angel

Delen is leuk!