fbpx
leven soulcentre

Ik ben ermee gestopt!

Table of Contents

Wow… wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?

Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.

Mensen zijn bang, de angst bouwt zich op en het nieuws helpt zeker niet bij aan deze onzekerheid.

Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen?

Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mind-set veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?

De wereld is een avontuur, leven in een hypnose in een voorgeprogrammeerde tradities en patronen. Sta jij wel een STIL en besef je dan in welke wereld je leeft? En hoe jij je leven wilt inrichten.

Zorg jij goed voor jezelf of alleen voor anderen loop je mee in de stroom van het leven zoals je gezegd is te moeten leven. De stroom van gedachten loze volgers in dezelfde voetstappen geen tijd geen besef dat je ook nog iets anders bent dan alleen mee gaan met de stroom. De lage frequentie heeft je te pakken, je hebt ZOZO-energie je hormoonhuishouding loopt op diesel en je lijf is wat muf. 

Jij bepaald niks meer (onderliggende controle verlies je gevoel snapt het en levert stress op) In je omgeving zijn genoeg afleidingen te vinden zoals: sociaal-media, feestjes, drankjes fast food spelletjes Netflix series.

De wereld vol ruis zodat jij niet meer zelf hoeft te denken. Wandelende Zombie van de wereld leeft in halve energie, immers moet je lijf kiezen tussen genieten of stress (het lichaam kan niet beiden, vroeger waren er nog grotere ANGSTEN, zoals een Sabeltand tijger, nou en rennen moest je!! denk je dat je lichaam 1 moment Twijfelde? Zeker niet het koos voor overleving. Later komt wel herstel we leven nog.)

Door een shockwave of een Trauma kom je tot inzicht, hoe mooi dat e wereld nu in controle is en jij de gelegenheid krijgt bewust te worden van je leven, misschien kijkje nu pas een keer echt naar je omgeving en jezelf en je lijf. Als alles dan ook goed en fijn voor je is, dan zie je dat ook terug in je lijf je gedrag en houding.

  1. Lijf 
  2. Relaties 
  3. Werk
  4. Gedachten 

Deze punten geven bij elkaar een succesvol leven weer met Zingeving.

Dat je niet je gedachten bent weten we bijna allemaal, alleenhandel jij ook naar dat weten. 

Deze periode van Crisis is bedoeld om nar binnen te gaan en te hervinden wat je vergeten was. Die jeugdige jongen/meisje vol dromen en verbonden vanuit het hart.

Wakker en sneller dan je ouders zijn in gedachten en gevoel, waar sta jij voor welke waarden en normen. Wist je dat als je weer de regie terugpakt, dus vitaal leiderschap pakt over je leven dat al die cellen in jouw lijf je als een team gaan ondersteunen, je stuurt positieve energie de juiste kant op en hoe mooi is het resultaat dat je lijf zich vernieuwd, lees verhongert. Het fenomeen afvallen en je lichaam weer vitaal in energie brengen is maar een klein voorbeeld.

Kies voor vitaal en eigen je leven op.

Resultaat.

  1. Mooi lijf gezond
  2. Energie is hoog 
  3. Geen klachten 
  4. Zelfliefde 

Maak je los Hoe bizar ook en zoek een Mentor. 

Waar jij ook in zit het mag nóóit zo zijn dat jij jezelf inlevert omdat het zo is, Je hebt maar 1 leven hier, en volgens mij is het juist de bedoeling om te LEVEN!! 

Er zijn je al zoveel voor gegaan de afwijkende die zich los maken uit een hypnose waarin het uiterlijke plaatje ons in de war brengt, verbinding met hart en hoofd zodat je weer je onderbuikgevoel herkent. 

Pluis of niet pluis? Een Ja of nee 

#Beweeg -Dans -spring -luister muziek kom in verbinding me het collectieve bewustzijn Alles is er al, ook voor jou. Zorg dat je je leven LEEFT met een Zingeving.

 

Delen is leuk!