fbpx

LET OP:   Aantrekkelijkheid IS VOOR IEDEREEN GESCHIKT.

faq

MEEST GESTELDE VRAGEN AAN SOULCENTRE

Coaching helpt als je niet precies weet wat je wilt, in je leven of qua werk. Als je voldoening of een gevoel van zingeving mist, als twijfelt, veel nadenkt, piekert of moeilijk kunt loslaten.

Dat bepalen we in overleg. Voor de meeste mensen werkt één keer per twee of drie weken goed. Afhankelijk van jouw behoeften kunnen we versnellen of juist wat meer tijd nemen wanneer nodig.

Als coach help ik door krachtige, soms confronterende vragen te stellen. Door goed naar je te luisteren en met je mee te denken, ontstaat er duidelijkheid. Als je eenmaal weet wat je wilt, help ik je om dat concreet te maken. En om in actie te komen, je net dat duwtje te geven dat je nodig hebt.

Is mijn situatie te coachen?

Coaching helpt als je ergens meer of minder van wilt in je leven. Coaching helpt als je ergens verwarring over voelt of wat hulp kunt gebruiken om antwoorden (in jezelf) te vinden.

Coaching werkt niet als je het voor een ander doet of als je een ander wilt veranderen. Coaching doe je voor jezelf.

Hoe Coach ik; ontspannen en effectief

Ik maak gebruik van relevante, beproefde en wetenschappelijk onderbouwde methodieken, testen en oefeningen. Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen leervraag. Ik stem daarom de methodieken en oefeningen af
op de persoon en op zijn of haar leerdoelen. Tijdens de gesprekken zullen de gecoachte en ik samen regelmatig stil staan bij de leerdoelen. In hoeverre zijn deze al bereikt? Tot slot zullen we werken aan het borgen van de nieuw geleerde inzichten en vaardigheden.

Wat is lifecoaching?

 Life coaching gaat over van alles wat je op je levensweg tegenkomt. We ontdekken samen hoe je meer energie, zelfverzekerdheid, rust en zingeving kunt ervaren.

Coaching is niet hetzelfde als therapie. Coaching en therapie hebben beiden als doel om je te helpen bij gedragsverandering. Maar de uitgangspunten zijn verschillend. De insteek van coaching is oplossingsgerichtactiverend en gericht op de toekomst

Door het te gaan ervaren en door te vertrouwen op wat mensen die jou voorgegaan zijn beschrijven in hun reviews.

Wat is het verschil tussen een coach en een psycholoog?

Een psycholoog begeleidt iemand met emotionele problemen.

Een coach begeleidt je vanuit het hier en nu en naar de toekomst toe met vragen die je hebt over je werk en je leven. Als coach help ik je je eigen oplossingen te vinden voor situaties waar je tegenaan loopt en/of om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Dit doe ik door het ontwikkelen van inzichten, kennis, kunde en praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kan.

Mijn Coaching is maatwerk

Omdat ieder mens, team of organisatie uniek is met zijn eigen behoeften, ideeën, mening en wensen, is elk traject maatwerk.

Ik bekijk samen met de opdrachtgever, de professional, het team en/of de organisatie welke aanpak nodig is voor het beste mogelijk resultaat.

Wat kost een traject

Dit ligt helemaal van je doelen en wensen af, online Coaching voor 3 -6 of 9 maanden. wil je sessies live kan allemaal. we stemmen af wat nodig is.

wat kost het

 

 

Er zijn slechts 100 mensen die zich aanmelden krijgen Gratis de 

Plan een call in 

Als deze pagina nu online is , zijn er een paar plekken vrij… Ik wil jou  de volledig aandacht geven, laten we kennis maken.

LEES DIT EERST
VOORDAT JE VERDER GAAT!

SOULCENTRE

Van ontzettend onzeker....
Totaal niet lekker in m'n vel zitten en niet weten wat nu? Angelique heeft mij zoveel geleerd. Vooral dat jij zelf jouw eigen leven bepaalt. Jij zet de koers uit. Je hebt een keuze of je kiest ervoor om zelf te veranderen ( je denken, je reacties op situaties, je toekomst beeld) of je blijft hangen in een wereld die niet echt is, dat je denkt dat het leven je overkomt! Ik ben nu happy en ga binnenkort trouwen wat ik nooit echt nooit had kunnen dromen.

Neem een ​​kijkje in ...

Empowerment

IK BEN BENIEUWD

De eerste stappen GRATIS naar bewust wording

Sprankeling leven

Zie wat anderen over hun ervaring hebben gezegd!

Door mijn onderneming naar een hoger level te tillen, had ik met Angelique de sparrings sessies, boksen letterlijk door mijn barrières heen stoten. Zinvol mijzelf weer herinneren wat maakt mij gelukkig.

SOULCENTRE

WAT HEB JIJ ER VOOR OVER OM in je eigen Vitale Fitte kracht te blijven.

angelique

Quantum soulcentre

Founder, TRAINER

Copyright 2022 Soulcentre™.  Alle rechten voorbehouden.