fbpx

Excuus! Ik wacht ben er bijna klaar voor….

Table of Contents

connectie soulcentre
Hoe verbind ik mij met mijn mogelijkheden

Ben jij er ooit klaar voor? Die ene beslissing die ervoor zorgt dat je actie onderneemt. Daadwerkelijk verandering gaat brengen. Lastig en waarom stellen we steeds maar iets uit terwijl we het zo graag willen.

 

Wat je mag gaan begrijpen is dat als je iets wilt jezelf ook de opdracht moet gaan geven, je geeft namelijk aan je hersenen de opdracht, je hersenen hebben een opdracht nodig gericht van A naar Z moet jij het uitleggen wat je wilt.

 

Daarmee heb je gelijk je bewustwording dat er geen tijd of indicatie van ruimte is in je brein, het krijgt het besef pas als jij dat aangeeft. Daarom hebben we een klok die de tijd aangeeft. Kun je nog herinneren: vakantie waar je de tijd vergeet omdat je de vrijheid ervaart geen druk vanuit de omgeving. Zo is het in je brein ook…standaard. alleen we zijn het vergeten door al de prikkels en MOETEN!

Zet eens al je Twijfels aan de kant en neem de zweet aanval voor lief en maak een KEUZE, het zijn hersenspinsels die twijfels en gedachten. Deze worden aangestuurd door een biologisch systeem, die NU niet relevant is.

Je hersenen functioneren het best bij patronen en stabiel blijven ze houden niet van veranderingen, Beter LUI dan MOE!

Geef je hersenen een route en herhaal deze dagelijks, routine rituele gewoontes die ervoor zorgen dat jij je beste mooiste leven leeft!!

Enkele tips.

Start je dag: 

  • Mobiliteit oefeningen
  • Intenties voor de dag
  • Dankbaarheid
  • Focus op je doelen
  • Bewuste Ademhaling  

Delen is leuk!